Grondbouw

Wij kunnen voor u, uw bouwput uitgraven voor uw huis, stal, schuur, opslag, enz. Wij kunnen voor allerlei nieuwbouwprojecten al het graafwerk voor u uitvoeren. Ook kunnen wij voor u sloten uitgraven, duikers plaatsen en uw oprit/uitrit inclusief dam klaarmaken. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op allerlei manieren op het gebied van grondbouw. Denk hierbij aan uw nieuwe tuin. Het grondwerk daarvan, inclusief aan en afvoer, straatwerkvoorbereiding, enzovoort, kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij hebben daarvoor allerlei materiaal in eigendom. Denk hierbij aan kranen(zowel mobiel als rups)en trekkers met dumpers om uw grond te verplaatsen en aan en af te voeren. Ook kunnen wij uw grond glad schaven met ons kilverblad. Daarnaast hebben wij ook een laser om uw bouwput op de goede hoogte uit te graven.

Zand en grind leveranties

Voor het leveren en afvoeren van grond, zand, grind, 040 granulaat (gebroken puin), hebben wij een breed scala aan materieel waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Ook voor de levering van deze producten kunt u bij ons terecht. Vaak hebben wij wel een groot gedeelte op voorraad, en zo niet, dan hebben wij goede leveranciers waar wij de producten van de door u gewenste kwaliteit kunnen ophalen, en u dit goed en snel kunnen leveren. 

Wij hebben voor het transportwerk de "Wet wegvervoer goederen". Deze vergunning is ons toegekend de de stichting NIWO(Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). Ons NIWO codenummer is 022459. Door deze vergunning kunnen wij als erkend transporteur zand en grind transporteren.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan, en vraag naar de mogelijkheden.

  • Telefoonnummer:                               0546-862504
  • Mobiel:                                                 06-25038273
  • Email:                                                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.