Naast het uitgraven van bouwputten kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van afwatering. Zo kunnen we bij uw nieuwbouw ook het gehele afwateringssysteem aanlagen met betrekking tot bijvoorbeeld de hemelwaterafvoer. Ook het plaatsen van een septic tank en overige putten valt binnen onze mogelijkheden. Ook hierbij is het een bijkomend voordeel dat we gespecialiseerd zijn in grondwerken. Zodoende kunnen we op een efficiënte manier zowel uw bouwput uitgraven en tegelijkertijd het afwateringssysteem installeren. 

Onder afwatering valt uiteraard ook het aanleggen, renoveren, herinrichten van sloten. Denk hierbij aan de nieuwe aanleg van een sloot, het uitdiepen van een bestaande sloot / watergang, het plaatsen van duikers en het aanleggen van dammen, het herinrichten van sloten door taluds van dammen te renoveren en in te richten door bijvoorbeeld deze te voorzien van natuurlijke keien.  

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan, en vraag naar de mogelijkheden.

  • Telefoonnummer:  0546-862504
  • Mobiel:                   06-25038273
  • Email:                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.